Προσωπική Βελτίωση
Προσωπική Βελτίωση

Τα εργαστήρια προσωπικής βελτίωσης της Beehive Community έχουν ευρύ φάσμα θεμάτων με κοινά χαρακτηριστικά εισήγησης. Είναι διαδραστικά και έχουν μεγάλο μέρος πρακτικής με ασκήσεις δανεισμένες από τον χώρο των τεχνών, κυρίως του θεάτρου κ του χορού. Φροντίζουμε να είναι διασκεδαστικά και να ενεργοποιούν τα συναισθήματα έτσι ώστε να αυξάνεται η δημιουργικότητα κ η ικανότητα εκμάθησης. Σε οποιαδήποτε δράση μας, συνεπώς κ στα εργαστήριά μας, εφαρμόζουμε το Culture of Care. Δημιουργούμε τις συνθήκες για να αναπτυχθεί το αίσθημα της κοινότητας και του ανήκειν σε ένα χώρο όπου άτομα με κοινό προσανατολισμό έρχονται σε επαφή, γνωρίζονται και μπορούν έπειτα να δράσουν ομαδικά!

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους θέλουν να διερευνήσουν και να εξελίξουν τον εαυτό τους προσωπικά και κοινωνικά!

Προσφέρουμε εμπειρία, γνωση, πρακτικές, χώρο, και χρόνο για τον σκοπό αυτό.

Ανοίγουμε μια κυψέλη για τον καθένα όπου μπορεί να βρει ομοϊδεάτες, άτομα με κοινές ανησυχίες και όνειρα.

Σε δυσκολους κοινωικά καιρούς πιστεύουμε στο ισχύς εν τη ενώσει και σας προσκαλούμε να ενωθούμε και να ενδυναμωθούμε όλοι μαζί για μια καλύτερη κοινωνική και ψυχική ζωή!

Θεματικές προσωπικής βελτίωσης

Κάντε κλικ στις εικόνες

Αποτελεσμτική Επικοιωνία

Effective Communication

Οδηγεί στη βελτίωση όλων των διαπροσωπικών μας σχέσεων είτε είναι κοινωνικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Παραδίδεται σε μορφή σεμιναρίων δια ζώσης και Online.

Αυτοσχεδιαστικο Θέατρο

Playing together we learn to open up, to explore and to express ourselves, to collaborate and to develop our empathy - on stage as well as in our lives.

Montessori

Εκπαίδευση γονέων

Ένα διετές webinar βιωματικού χαρακτήρα, σύγχρονης και ασύγχρονης παρακολούθησης. Είναι βασισμένο στην αναπτυξιακή φιλοσοφία της Maria Montessori, για γονείς, δασκάλους και όλους όσους ασχολούνται και αγαπούν το παιδί.

Αυθεντική

Σύνδεση

Απελευθερώνουμε τον αυθεντικό μας εαυτό. Χτίζουμε αυθεντικές σχέσεις στο πλαίσιο της κοινότητάς μας ώστε να είναι βιώσιμη, γεμάτη ζωντάνια και όρεξη.

Scroll to Top
Scroll to Top